home        sitemap        contact        pagina afdrukken

 

 

NieuwsProgrammaraadAdviesAgendaUw meningInformatie

Overzicht medianieuws

Overzicht medianieuws


Tienduizenden telefoontjes bij Ziggo over het (digitale)zenderaanbod
Publicatiedatum: 5 september 2011
Kabelexploitant Ziggo heeft tienduizenden telefoonjes over het zenderaanbod ontvangen. Ziggo heeft per 1 september het zenderaanbod aangepast. Dat levert veel vragen en soms klachten op. Woordvoerder Erik van Doeselaar van Ziggo... (lees meer)

 

Luistercijfers juni-juli 2011
Publicatiedatum: 1 september 2011
Q-music, Radio 2, 3FM en 538 moeten fors marktaandeel inleveren. Dat blijkt uit de luistercijfers ovr juni-juli 2011 die onderzoeksbureau Intomart GfK zojuist bekend heeft gemaakt. In deze cijfers is... (lees meer)

 

Kijkonderzoek lanceert de SKO Kijkcijfer-App.
Publicatiedatum: 1 september 2011
Om de gebruikers van de kijkcijfers optimaal van dienst te zijn, heeft SKO een Kijkcijfer-App laten ontwikkelen voor zowel het Apple alsook Android platform. In de App zijn de dagelijkse... (lees meer)

 

Arrow Jazz terug in de ether
Publicatiedatum: 30 augustus 2011
Exceed Jazz B.V. krijgt met ingang van 1 september een landelijke FM-vergunning (kavel A8) voor jazzmuziek. Dit bericht het Agentschap Telecom op haar website. Partijen konden tot en met 10... (lees meer)

 

D66 Maastricht wil lokale zender Aken in TV-pakket
Publicatiedatum: 29 augustus 2011
D66 heeft een oproep gedaan aan Ziggo om de lokale zender Aken op te nemen in de doorgifte van de tv-zender WDR. Ziggo heeft zelf begin vorig jaar aangegeven dit... (lees meer)

 

Interview Rob Overman BravaNL over programmering
Publicatiedatum: 29 augustus 2011
Wat heeft BravaNL het komende seizoen in petto voor haar kijkers? BravaNL gaat nu zijn derde volledige seizoen in. Je kunt je met het enorme aanbod dat we uitzenden bijna niet... (lees meer)

 

Hoogste resultaat RTL ooit
Publicatiedatum: 25 augustus 2011
RTL Nederland behaalt in de eerste helft van 2011 het hoogste bedrijfsresultaat tot nu toe. RTL Nederland rapporteert een omzetgroei van 22,6% naar € 233 miljoen (2010: € 190 miljoen). Het... (lees meer)

 

RTL Nederland zoekt radio-partners
Publicatiedatum: 25 augustus 2011
Mediabedrijf RTL Nederland zoekt partners om een rol te blijven spelen in het radiolandschap. Hierbijj worden De Persgroep genoemd (Q-Music) en de Telegraaf Media Groep (o.a Sky Radio en... (lees meer)

 

Ziggo blijft franse zenders France2 en TV5 digitaal doorgeven,discussie over analoog
Publicatiedatum: 24 augustus 2011
Onder abonnees van Ziggo is recent onduidelijkheid ontstaan over de beschikbaarheid van een aantal Franse zenders. In ieder geval blijven zowel TV5 Monde als France 2 beschikbaar in alle digitale... (lees meer)

 

Hans Disch interim-directeur OLON
Publicatiedatum: 24 augustus 2011
Per 1 augustus 2011 is Hans Disch (39) benoemd tot interim-directeur van de Organisatie van Lokale Omroepen in Nederland (OLON). Hij gaat leiding geven aan het strategische veranderingsproces van de... (lees meer)

 


Naar boven
© Programmaraad Stichting APR / 2011.